قفل گشایی ناخودآگاه
محتویات فهرست
قفل گشایی ناخودآگاه
قفل گشایی ناخودآگاه چیست؟ بسیاری از ما با ضمیر ناخودآگاه آشنا شده ایم و می دانیم که ریشه بسیاری از مشکلاتی که انسان ها دارند به همین بخش از وجود ما باز میگردد. باید توجه داشته باشید که یکی از دلایلی که محتویات و اطلاعات موجود در ضمیر ناخودآگاه برای ما نمی تواند جذاب باشد این است که ما ترس ها، نگرانی ها و اضطراب های خود را در آن پنهان می کنیم. سپس ضمیر ناخودآگاه ما این موارد را به صورت برخی از رفتارها، باورها و اعمال در زندگی و جهان اطراف ما منعکس می کند. به همین دلیل می توانیم نتیجه بگیریم که ریشه بسیاری از مشکلاتی که ما با آنها دست و پنجه نرم می کنیم در ناخودآگاه ما قرار دارد. ما برای اینکه بتوانیم این ریشه ها را پیدا کرده و درمان کنیم نیاز به قفل گشایی ناخودآگاه داریم که یک متد درمانی بسیار موثر می باشد.
قفل گشایی ناخودآگاه چیست؟
قفل گشایی ناخودآگاه
در واقع نام کتابی است که بیانگر یکی از مهمترین و بهترین متدهای درمانی می باشد. در این کتاب ما با تکنیک هایی روبرو خواهیم بود که این تکنیک ها به ما کمک می کنند که بتوانیم با استفاده از زبان ناخودآگاه، به آن نفوذ کرده و اطلاعاتی را استخراج کنیم که می تواند ریشه برخی از رفتارهایی باشد که منجر به بیماری در بیماران شده است. زمانی که می خواهیم درمانی را انجام دهیم باید این درمان به صورت عمیق و ریشه ای باشد. در غیر این صورت نمی توانیم درمان قطعی را انجام دهیم. برای اینکه بتوانیم به صورت عمیق و ریشه ای درمانی را انجام دهیم تقریبا همه روانپزشکان و مشاوران به متدهای قفل گشایی ناخودآگاه روی می آورند چرا که موثرترین و بهترین روش ها برای رسیدن به ناخودآگاه و ریشه یابی مشکلاتی می باشد که در زندگی افراد اختلالاتی به وجود آورده است.
قفل گشایی ناخودآگاه یکی از قدرتمند ترین سیستم های درمانی است که تاکنون در اختیار درمانگران قرار داشته است. این متد درمانی که در کتابی با همین نام به ما معرفی شده است روشی است برای درمان سریع و اصولی بیماری هایی که برآمده از ناخودآگاه ما هستند. روش هایی درمانی که در این کتاب به ما معرفی می شود ترکیبی از روش های پایه ای و اصولی است که زیگموند فروید به ما معرفی کرد و روش هایی که بنیانگذار این متد یعنی پروفسور حبیب دوانلو موفق شده است پایه گذاری کند. با تهیه و دانلود این کتاب می توانید به راحتی این روش ها را مورد بررسی قرار دهید.
رواندرمانی به روش پویشی که مبتنی متدهای قفل گشایی ناخودآگاه می باشد یک سیستم بسیار کاربردی و کارامد می باشد که برای تمامی طیف های درمانجویان قابل اجرا می باشد. تمامی درمانجویانی که دارای بیماری های مختلفی هستند می توانند به این روش خود درمان پیدا کرده و مشکلات خود را ریشه یابی و حل کنند. افرادی که دارای مشکلاتی بسیار عمیق مانند مشکلات مرزی و دوقطبی هستند می توانند به کمک متدهایی که در این کتاب به آنها آموزش داده شده است خود را درمان کرده و مشکلاتشان برطرف شود.
اگر شما به عنوان یک روان درمانگر به دنبال این هستید که بتوانید با ریشه یابی صحیح و عمیق مشکلاتی که در درمان جویان قرار دارد آنها را به خوبی درمان کنید می توانید از متدهایی که در کتاب قفل گشایی ناخودآگاه به شما آموزش داده می شود استفاده کنید. در این کتاب شما با جزئیاتی از روش های درمانی روبرو می شوید که می توانید به واسطه آنها به خوبی مشکلات را ریشه یابی کرده و شناسایی کنید. روش های درمانی را به کار ببندید و در نهایت درمان جویان را نحوی درست درمان نمایید.
کتاب قفل گشایی ناخودآگاه چیست؟
این کتاب که توسط پروفسور حبیب دوانلو به تحریر درآمده است همانطور که گفتیم یکی از بهترین و کارآمدترین متدهای درمان ریشه ای را به شما روان درمانگران آموزش می دهد. در واقع در این کتاب مجموعه ای مقالات منتخب پروفسور دوانلو گردآوری شده است که می تواند به صورت ریشه ای برای ریشه یابی بسیاری از مشکلات برآمده از ناخودآگاه به شما عزیزان کمک کند. قفل گشایی ناخودآگاه یکی از آثاری است که می تواند به تنهایی به عنوان مرجعی برای درمان و ریشه یابی مشکلات و اختلالات برآمده از ناخودآگاه مورد استفاده قرار بگیرد.
کتاب قفل گشایی ناخودآگاه در دوازده فصل تنظیم شده و به رشته تحریر درآمده است. در این کتاب نویسنده به مهمترین و کاربردی ترین موضوعات حول محور موضوعات ISTDP می پردازد و این موضوعات را به صورت دقیق مورد بررسی قرار می دهد. این راهنمای کامل ریشه یابی را می توانید به راحتی از طریق این وب سایت دانلود کنید و تمامی فصل های آن را مورد مطالعه نمایید. در ادامه قصد داریم برخی از مهمترین سرفصل هایی را که می توانید در این کتاب مورد مطالعه قرار دهید را به شما معرفی کنیم تا آشنایی شما با این اثر بیشتر شود.
سرفصل های کتاب قفل گشایی ناخودآگاه
در فصل اول کتاب در مورد نحوه مدیریت و کنترل مقاومت در مورد افرادی که مقاومت بسیار بالایی دارند و بیش از اندازه مقاوم هستند صحبت می شود تا بتوانید به کمک متدهایی که به شما آموزش می دهد این مقاومت را کنترل نمایید. مطالبی که در فصل اول مورد بحث قرار می گیرد، ادامه یافته و در زمینه ارتباطات فردی در فصل دوم کتاب قفل گشایی ناخودآگاه هم توسعه پیدا می کند و وارد جزئیات بسیار جذاب تر و کاربردی تری می شود که می تواند برای روان درمانگرانی که به تازگی وارد این حوزه شده اند جذابیت های زیادی داشته باشد.
در فصل سوم و چهارم کتاب قفل گشایی ناخودآگاه نحوه اجرای روش های درمانی پویشی مبتنی بر قفل گشایی برای درمان افرادی که دارای افسردگی بالا با درجه مقاومت بسیار بالا هستند شرح داده می شود تا پس از کسب اطلاعات تئوری در دو فصل اول بتوانید در فصل های سوم و چهارم این متدهای درمانی را به درستی به اجرا درآورید تا به این واسطه درمان جویان خود را درمان کنید. مهمترین نکته این است که باید در این افراد بتوانید به خوبی میزان مقاومت را کنترل کنید.
مراحلی که شما با کمک آنها می توانید قفل گشایی ناخودآگاه را انجام دهید به عنوان ترتیب پویشی محوری شناخته می شود. تمامی این موارد به صورت مشخصی در فصل پنجم کتاب مورد بحث و بررسی کامل قرار می گیرد. اما برای اینکه بتوانید تکنیک های قفل گشایی ناخودآگاه را با جزئیات بیشتر آموزش ببینید و نسبت به آن اطلاعات خود را تکمیل کنید لازم است که به فصل ششم بروید و این فصل را مورد مطالعه قرار دهید. در این فصل با جزئیات بیشتری از تکنیک های درمانی به روش مبتنی بر تربیت پویشی آشنا خواهید شد.
اما در ادامه زمانی که وارد فصل هفتم کتاب قفل گشایی ناخودآگاه می شوید با موضوعاتی روبرو می شوید حول محور آسیب شناسی من برتر، همچنین موضوعاتی نظیر ساختار روانکاوی فروید نیز در این بخش مورد بررسی قرار می گیرد و شما می توانید با آنها روبرو شوید. اما یکی از مهمترین فصل های این کتاب فصل هشتم آن می باشد. جایی که شما باید با تکنیک های درمانی افرادی آشنا شوید که صدمات و آسیب های جبران ناپذیر روحی شدیدی دیده اند و به نوعی من برتر و منش آنها آسیب دیده است. در نظر داشته باشید که کنترل و مدیریت مقاومت در این افراد بسیار سخت می باشد.
فصل نهم و دهم کتاب قفل گشایی ناخودآگاه اما به موضوعی متفاوت و جذاب می پردازد که می تواند تکنیک های بسیار مهمی را به شما عزیزان آموزش دهد. در این فصل تربیت پویشی محوری به صورت عمده و دوره درمانی تجربی یک بیمار که به آزار طلبی منشی دچار بود می پردازد. این یک تجربه واقعی از یک درمان می باشد که می تواند به ما کلیدهایی را ارائه دهد، که به کمک آنها، بیمارانی که شرایطی مشابهی را تجربه می کنند را می توانیم درمان کنیم و از مشکلات خود نجات دهیم.
سپس باید به دو فصل پایانی کتاب قفل گشایی ناخودآگاه برویم، جایی که باید در مورد بازسازی دفاع های من و مشاهده مستقیم ناخودآگاه پویشی اطلاعاتی را به دست آوریم. این بخش از کتاب بیشتر مربوط می شود به بیمارانی که دارای مشکلات مهم و شدید عملکردی هستند. بازسازی دفاع های من در این بخش کمک می کند که ما بتوانیم این بیماران را به درستی درمان کنیم.
نویسنده کتاب قفل گشایی ناخودآگاه
نویسنده این کتاب متولد 10 اکتبر سال 1927 می باشد که در کشور کانادا فعالیت می کند. این استاد روانکاو و محقق روانپزشکی روان درمانی پویای کوتاه مدت فشرده را به خوبی توسعه داده است. این محقق ایرانی موفق شده است اثری خلق کند که در زمینه خود کاربردی جهانی دارد و مورد استفاده بسیاری از روان درمانگران تازه کار و حتی کهنه کار قرار می گیرد.
سخن پایانی
با توجه به اهمیتی که کتاب قفل گشایی ناخودآگاه دارد شما میتوانید برای شروع کار خود و یا برای افزایش میزان آگاهی و اطلاعات خود در مورد درمان بیمارانی که ریشه های عمیقی دارند و در برابر درمان مقاومت بالایی نشان می دهند اقدام کنید. این کتاب به شما جزئیاتی از روش ها و متدهایی را ارائه می دهد که می تواند بسیار کاربردی و کارآمد باشد.
دیدگاهتان را بنویسید