چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟
محتویات فهرست
چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟
چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟ ضمیر ناخودآگاه دارای قدرت های بسیار زیادی می باشد که می تواند تمامی جنبه های زندگی ما را به خوبی تحت کنترل خود قرار دهد. با توجه به اینکه تاثیر این بخش از وجود ما بر روی تمامی رفتارها، افکار و احساسات ما غیر قابل انکار است ما باید سعی کنیم از این قدرت ها به جهت سازندگی استفاده کنیم. چرا که ضمیر ناخودآگاه ما هرگز متوجه اینکه باورهای آن سازنده یا مخرب هستند نمی شوند. از همین رو ما باید خودمان باورهای مخرب را حذف کنیم. حا باید بدانیم چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم به درستی در این مسیر عمل کرده و باورهای اشتباه گذشته را حذف کنیم و به جای آن با یک برنامه ریزی بسیار دقیق باورهای جدید و درست را جایگزین کنیم. در این مطلب مفید ما قصد داریم بیاموزیم که چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟
چگونه ضمیر ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم ؟
چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟
برای اینکه بتوانیم به خوبی ضمیر ناخودآگاه خودمان را بر اساس آنچه که می خواهیم و آنگونه که می خواهیم تغییر دهیم باید قوانینی که بر ضمیر ناخودآگاه ما حاکم هستند را به خوبی شناسایی کنیم. فرض کنید قرار است در یک مسابقه و یا در یک بازی شرکت کنید. برای اینکه بتوانید در این بازی به خوبی شرکت کرده و در نهایت پیروز شوید باید قوانین بازی را به خوبی بلد باشید. زمانی که می خواهید ضمیر ناخودآگاه خود را برنامه ریزی کنید باید بدانید که این شما هستید که وارد قلمرو او می شوید در نتیجه این شما هستید که باید بیاموزید قوانینی را که بر آن قلمرو حاکم است. تا زمانی که قوانین را ندانیم چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم، این کار ممکن نیست، ما باید به خوبی با قوانینی که در ادامه به شما معرفی می کنیم مسلط باشیم.
قوانین ضمیر ناخودآگاه
به طور کلی سه قانون اصلی برای ضمیر ناخودآگاه ما وجود دارد که برنامه ریزی بدون رعایت این قوانین عملا هیچ فایده ای برای ما نخواهد داشت. ما چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم در حالی که قوانینی که بر آن حاکم است را نقض می کنیم. در یک مسابقه فوتبال چطور پیروز می شوید اگر ندانید که باید برای پیروزی چگونه گلی را به ثمر برسانید که با قوانین داوری مطابقت دارد؟ از همین رو باید بر این قوانین مسلط باشید. این قوانین سه گانه حاکم بر سرزمین ضمیر و ذهن ناخودآگاه ما عبارت اند از:
- تکرار: یکی از مهمترین قوانین حاکم بر ناخودآگاه این است که این بخش از وجود ما هر چیزی را تنها از طریق تکرار می پذیرد. شما نمی توانید با یکبار اشاره به هر چیزی بر ضمیر ناخودآگاه خود مسلط شوید و آن را برای همیشه در ضمیر خود حکاکی کنید. اگر می خواهیم بدانید که باید چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم، یکی از راه ها این است که برنامه ریزی جدیدی که می خواهیم با ضمیر ناخودآگاه خود وارد کنیم را به صورت مداوم تکرار کنیم. حتی بعد از پذیرفته شدن باز هم باید هر چند وقت یکبار این کار را انجام دهیم.
- احساس: از دیگر قوانین بسیار مهم حاکم بر ضمیر ناخودآگاه ما احساس است. در واقع راهی که ضمیر ناخودآگاه ما چیزی را به عنوان صادقانه بود و درست بودن باور دارد که همراه آن احساس حقیقی ما وجود داشته باشد. اگر شما هزاران هزار برنامه خوب را در اختیار دارید و به دنبال راهی هستید تا بدانید که باید چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم، ما به شما می گوییم هر راهی که می روید و امتحان می کنید اگر فاقد احساس باشد بی فایده است. هر چقدر هم با خود تکرار کنید که ثروتمند هستید باز هم اگر احساس ثروتمندی در شما نباشد این تکرار فایده ای نخواهد داشت.
- زمان ضمیر ناخودآگاه: شما باید در زمانی که برای ضمیر ناخودآگاه شما شناخته شده است و رسمیت دارد با او صحبت کنید. برای اینکه بیاموزیم چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم باید بدانیم که ضمیر آگاه ما سه زمان گذشته، حال و آینده را می شناسد اما ناخودآگاه ما تنها با یک زمان آشنا می باشد و آنهم زمان حال می باشد. در صورتی که ما با ضمیر ناخودآگاه خودمان در زمان گذشته و یا آینده صحبت کنیم اصلا ضمیر ناخودآگاه ما متوجه صحبت های ما با خود نخواهد شد و آن را درک نخواهد کرد.
دلیل شکست برخی از عبارات تاکیدی چیست ؟
خیلی از شما بارها و بارها برای برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه خودتان اقدام کرده اید و جملات تاکیدی را تکرار کرده اید و به کار برده اید اما همچنان بعد از گذشت مدت ها هیچ نتیجه ای گرفته اید. بسیاری در مواجهه با ما پرسیده اند که عبارات تاکیدی نمی تواند موثر باشد را دیگری آیا وجود دارد؟ چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم؟ ما باید به شما بگوییم موثرترین راهی که برای همه ما وجود دارد این است که از عبارات تاکیدی مثبت برای ضمیر ناخودآگاه خودمان استفاده کنیم.
این عبارات تاکیدی بسیار مثبت هستند و بهترین راهکار برای همه محسوب می شوند اما چرا برخی از ما با وجود به کار بردن عبارات تاکیدی مثبت هیچ نتیجه ای را به دست نمی آوریم؟ ساده است. ما یکی از قوانین که تکرار است را رعایت کرده ایم اما حتما هر دو قانون دیگر یا یکی از دو قانون دیگر را زیر پا گذاشته ایم. در پاسخ به سوال چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم ما سه قانون گفته ایم که تکرار تنها یکی از این قوانین است شما باید هر سه قانون را رعایت کنید.
هر چقدر هم که عبارات تاکیدی مثبت و خوبی را به صورت منظم و مداوم تکرار کنید اما موفق نشوید که احساس را درگیر این تکرار کنید عملا شما به نتیجه ای نخواهید رسید. چرا که ضمیر ناخودآگاه شما زمانی این عبارات را می شناسد که شما آن را با چاشنی احساس بیان کنید. حالا تصور کنید عبارات تاکیدی مثبت را با احساس هم به کار می برسید اما دارید از زمانی دیگر به غیر از زمان حال استفاده می کنید. بازهم ضمیر ناخودآگاه شما آن را نمی شناسد و متوجه نمی شود، در نتیجه جمله ای را که درک نمیکند باور هم نمی کند.
برای مثال بجای استفاده از جمله: من ثروتمند خواهم شد، شما باید از جمله دیگری استفاده کنید. این جمله برای ضمیر خودآگاه شما قابل باور است اما بای ضمیر ناخودآگاه شما این جمله هیچ معنایی ندارد. چرا که شما می گویید من ثروتمند خواهم شد و این یعنی این اتفاق در آینده رخ خواهد داد. در حالی که اصلا ضمیر ناخودآگاه شما خبری از آینده ندارد، نمی داند آینده چیست و چه کاربردی دارد. بنابراین شما باید بجای اینکه بگویید من ثروتمند خواهم شد بگویید من اکنون ثروتمند هستم و این جمله را با احساس خوب ثروتمند بودن بیان کنید تا نتیجه بگیرید.
مقال دارونماها برای درمان
گاهی اوقات برخی از بیماران به دلایل مختلفی امکان استفاده از برخی از داروها را برای به دست آوردن سلامتی خود ندارند. در این شرایط آنها به خوبی می دانند که تا آن دارو را استفاده نکنند درمان نمی شوند و یا دوره بیماری آنها طولانی تر می شود. برای مثال خانمهای بارداری که در دوران بارداری نمی توانند هر دارویی را مصرف کنند و می دانند بدون مصرف دارو به این زودی ها خوب نمی شوند. به نظر می رسد که هیچ راهی وجود ندارد.
اما حالا تصور کنید پزشکی پیدا می شود و به خانم باردار می گوید دارویی را برای شما تجویز میکنم که مخصوص خانم های باردار است. این دارو هیچ گونه زیانی به شما نمی زند در حالی که تمامی فواید داروی مورد نیاز برای درمان بیماری شما را هم در خود دارد. سپس این داور نما را برای خانم باردار تجویز می کند. داروخانه هم که می داند نباید دارونما بودن را نشان دهد دارونما را به خانم باردار تحویل می دهد و باز هم تاکید می کند این همان کاربرد داروی اصلی را دارد اما هیچ زیانی هم به شما نمی زند.
خانم باردار حالا مطمئن شده است که این دارو برای درمان بیماری می باشد. از آن استفاده می کند و منتظر میماند تا تاثیرات مثبت دارو را مشاهده کند. خوب انتظار دارید چه اتفاقی بیفتد؟ آنچه را که خانم باردار منتظر است اتفاق بیفتد، دقیقا اتفاق می افتد و دارونما تاثیر مثبتی را بر روی سلامتی بدن خانم باردار می گذارد بدون اینکه آسیبی هم به وضعیت خانم باردار برسد. گاهی دیگران ضمیر ناخودآگاه برنامه ریزی شده را اینگونه فریب می دهند. ما هم می توانیم ضمیر ناخودآگاه خود را به گونه ای برنامه ریزی کنیم که بپذیریم در صورتی که بیمار می شویم انجام کاری مشخص می تواند در بهبود حال ما موثر باشد. بدون شک در زمان بیماری انجام آن کار می تواند ما را آرام کند و تاثیر خود را می گذارد.
سخن پایانی
یکی از مهمترین مواردی که برای هر انسانی ضروری است این است که ابتدا شرایط حاکم بر ضمیر ناخودآگاه خود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. در صورتی که متوجه شد ضمیر ناخودآگاه دارای افکاری منفی است برای برنامه ریزی آن اقدام کند. ما در این مطلب آموخته ایم که چگونه ناخودآگاه را برنامه ریزی کنیم بنابراین می توانیم این کار را از همین امروز آغاز کنیم. با خود تکرار کنید من کاملا خوشبخت و خوشحالم.
دیدگاهتان را بنویسید